Komšije otkrivaju mogući motiv krvavog pira kod Beočina: Jedan potez Draganu je koštao života – Nada pre ubistva pila kafu kod komšinice

|

Užas koji se juče desio u selu Rakovac kod Beočina uznemirio je komšije nesrećne porodice. Dan nakon svirepog dvostrukog ubistva kao da je sve utihnulo. Nada Četnik i njena ćerka Dragana Radić ubijene su sinoć oko 20 časova u selu Rakovac kada je bivši suprug Branislav Radić presudio obema na jezivi način, nakon čega je mirno sačekao policiju da ga uhapsi, sedeći sa krvavim nožem u rukama dok su ispred njega ležala dva tela.

Komšije su i dalje u šoku, kako kažu, ovo je mirno mesto, porodično, do juče su svi živeli u skladu, a ubijene baka Nada i Dragana bile su uvek tu da pomognu.

“Njih dve su bile divne, ja još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. Nada je juče sedela kod mene na kafi, dva puta sam je vraćala da sedi još malo, a za to vreme je Dragana verovatno već bila ubijena”, započinje priču Mirjana Knezi Lerik, bliska komšinica ove porodice i dodaje:

“Nada je otišla pravo od mene kući, posle nekog trenutka, čuli smo hitnu pomoć i policiju. To je odzvanjalo. Ja sam odmah Nadu pozvala ne znajući da se tragedija desila kod nje. Tad sam posumnjala i druga komšinica mi javila da nema više naše Nade”.

Majka i ćerka su živele same u kući, dok je bivši suprug koji je juče pošao u krvavi pir, dve godine proveo u zatvoru nakon što ga je tašta prijavila policiji za nasilje u porodici. Pre nekoliko meseci, Branislav se našao na slobodi, a okidač za jezivo dvostruko ubistvo, kako kažu komšije, najverovatnije bila je još jedna prijava policiji, ali ovog puta je Dragana reagovala pokušavajući da se spasi pretnji bivšeg supruga.

“To su svi znali u selu, ko zna koliko se Dragana mučila sa njim, a mnogo toga je prećutala majci da je ne sekira. I Nada je umela da se požali, ali pitanje je šta se sve dešavalo u ta četiri zida”, ispričala je komšinica.

Dragana i Branislav živeli su dugo u braku, ali Branislav je često umeo da popije, a pored toga se i drogirao. Jedan sin je tek saznao za tragediju, međutim živi u Kini i u Srbiju bi trebalo tek da stigne, dok je drugi u zatvoru, kako kažu krenuo očevim stopama, iako i za njega kažu da je “dobar mladić koji se uhvatio lošeg društva”.

Izvor: kurir.rs