Brat male Danke ne može da preboli sestricu – Deda Milan očajan: “Čekamo poziv, a plašimo se vesti”

|

Telo dvogodišnje Danke Ilić, koju su Srđan Janković i Dejan Dragijević najpre udarili automobilom u Banjskom polju kod Bora kada je izašla iz vidokruga majke, a nakon toga i udavili, još nije pronađeno.

Njen deda Milan Ilić za beogradske medije kaže da cela porodica prolazi kroz agoniju. Kaže da Dankin stariji brat kad vidi sestricu na televiziji plače i viče: “Danka, Danka”!

“Onda i mi svi plačemo od muke”, priča deda sa suzama u očima.

Kaže da ih sve ubija i isčekivanje, jer još uvek nije pronađeno telo njegove unuke.

“Svi se nadamo nečemu, policija je tu, potraga traje kako smo obaveštei, ali nema ih u onom velikom broju kao što je bilo. Sve nas ubija to iščekivanje, čekamo poziv, a plašimo se. Ubija nas ta neizvesnost, pozivi sa nepoznatih brojeva. Ne znamo kada se javljamo da li je dobro ili loše”, priča deda.

Podsećamo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković najpre udarili službenom “fijat pandom”, a zatim je Dragijević zadavio golim rukama.

Telo su bacili na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomereno na drugu, zasada nepoznatu lokaciju. Za pomeranje tela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40), koji je preminuo od srčanog udara u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila.

Za sada ni otac ni sin ne žele da otkriju gde je telo deteta, pod obrazloženjem da ne mogu da se sete gde su ga odneli.

Izvor: republika.rs