Trudna Anđela Jovanović: Mlada glumica čeka dete sa sportistom – Poznato i u kom je mesecu trudnoće

|

Mlada i uspešna glumica Anđela Jovanović je u blagoslovenom stanju. Ona i njen izabranik Mihail Dudaš će se uskoro ostvariti kao roditelji. Anđela je već u četvrtom mesecu trudnoće, a u porodici vlada velika radost i sreća zbog divnih vesti, prenose domaći mediji od izvora bliskom paru.

Nakon više od tri godine, koliko su bili u vezi, prošlog leta na imanju nedaleko od Beograda, Anđela i Mihail su se venčali. U prisustvu roditelja i velikog broja prijatelja, oni su organizovali intimno venčanje, daleko od očiju javnosti i medija.

Izgleda da je tako i sada. Anđeli je pošlo za rukom da ni najbližim saradnicima ne otkrije radosne vesti i da uspešno završi snimanje sledeće sezone popularne serije “Radio Mileva”, u kojoj već godinama igra jednu od glavnih uloga.

Mlada glumačka zvezda i osvajač brojnih medalja, svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su zajedničku budućnost nastavili u Beogradu.

Izvor: blic.rs