Kad joj dođe žuta minuta svi se sklanjaju: Mira Banjac se pridružila “Igri sudbine” – pomrsiće konce svima

|

Legendarna glumica domaćeg glumišta Mira Banjac pridružila se ekipi serije “Igri sudbine”, gde će igrati baku koja dolazi iz Amerike da pomuti konce porodici Kanački- Ožegović. Ona se u seriji zove Žaka, a kolege na setu su sa oduševljenjem dočekali Miru.

“Mesecima unazad su čekali da im se pridruži Mira. Kada su dočekali taj momenat, priredili su joj pravo iznenađenje. Torta, cveće, ali i kraljevski tretman. Za Miru dolaze vozači, a na setu se svi trude da joj ugode koliko je to u njihovim mogućnostima. Od kolega glumaca do tehničkog osoblja. Čak su joj predložili da ima ličnog asistenta i posebnu prostoriju gde će se odmarati za vreme snimanja. No, Mira je odbila da ima asistenta jer želi da se druži sa mlađim kolegama. Dosta puta je rekla kako uživa da radi sa mladim ljudima jer joj daju pozitivnu energiju i spremna je da im pomogne savetima u svakom momentu”, kaže sagovornik za Blic.

On ističe da se Mira odlično uklopila i da svima izlazi u susret.

” Luka, Olja, Stevan, svi su sa oduševljenjem potražili neke glumačke savete. Mira je bila raspoložena da im izađe u susret. Imala je strpljenja, a oni su sve upijali. Mira je neko ko je duhovit i voli druženje, mada desi se nekada i da ima žutu minutu. To su retki momenti, ali tada je bolje da joj se svi sklone s puta. Kako je rekla na setu serije joj je prijatna atmosfera i uživa radeći sa kolegama. Sviđa joj se što je Žarko napisao inspirativan lik i što može da ga gradi. Žarko joj je dao slobodu da može da ga nadogradi, pa ako treba i da ga improviziju. Neki do sukoba Mira odnosno njen lik će imati sa Milicom Milšom”.

Izvor: Blic.rs