Jurićeve reči je nisu mnogo pogodile: Milena Popović objavila novu fotografiju – Jedan detalj svima zapao za oko

|

Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića nedavno je dospela u fokus medijske pažnje kada je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem. Osim što je izazvala brojne komentare, ovaj njen potez nije obradovao njenog partnera.

Naime, Jurić je nakon što je njegova draga postavila sliku sa njim uz emotikon srca, kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

“Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja”, kratko je rekao Jurić za medije.

Posle cele drame, ipak se stiče utisak da Milenu Popović nisu mnogo pogodile Jurićeve reči, s obzirom da i dalje objavljuje fotografije na Instagramu, doduše, one na kojima je sama.

Tako je danas objavila selfi na kojem pozira u kratkoj teget haljini. Osim toga, zanimljiva je i fotografija u majici sa natpisom “Amber Alert”.

Prema saznanjima medija, Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana, kako bi sredio misli, dok je Milena ostala u Beogradu.

Izvor: objektiv.rs