Jovana Jeremić se oprostila od Laće, pa zapanjila rečima: “Žao mi je što ću to reći, znam da je težak momenat, ali…”

|

Povodom vesti o Milanu Raduloviću Laći, oglasila se i voditeljka Jovana Jeremić, otkrivši da je tekstopisac kod nje uvek bio rado viđen gost.

“Mi smo bili dobri, bio mi je gost nedavno u emisiji. Ovako je bio problematičan, to je tačno, ali prema meni je bio strašno dobar. Uvek je voleo tako ekcentrične, neobične ljude, a spadala sam u tu grupu i uvek je govorio da je voleo da dođe kod mene jer se oseća kao kod kuće”, ispričala je voditeljka i dodala da postoji mogućnost Radulovići nose porodično pr0kletstvo, s obzirom na to šta im se sve izdešavalo u porodici.

“Žao mi je mnogo cele ove sudbine te porodice. Znam da je težak momenat, ali ovo je prok1etstvo neko! Koje, odakle, koje koleno… Zato kažem, u životu ljudi treba da paze kako žive. Ono neće pogoditi mene, već moje dete, zato se trudim da živim ispravno, zato imam i mnogo neprijatelja. Neću da moja ćerka nosi neku karmu”, poručila je Jovana.

Na pitanje da li joj se Laća žalio na neke životne probleme i situacije, Jeremićeva odgovara:

“Nije mi se žalio ni na šta tada kad smo se videli. Žalosno što ću to reći, ali mislim da su obojica sinova doprineli tome da se Marina razboli”, zaključila je Jovana.

Izvor: espreso.co.rs