Jovan Memedović pokazao kako provodi vreme nakon otkaza: I mlađi bi mu pozavideli na formi i izgledu

|

Voditelj Jovan Memedović dao je otkaz na RTS-u nakon više od tri decenije rada u ovoj kući i to zbog “Etičkog kodeksa” koji je usvojio Javni servis i koji brani da zaposleni na RTS-u dobijaju novac od privatnih produkcija za projekte koje rade na ovoj televiziji.

Poznati vodelj je nakon bure u medijima odlučio da sebi da malo oduška. Na svom profilu na Instagramu, pokazao je kako provodi slobodno vreme, a prizor sa reke Save u Beogradu oduševio je sve.

Memedović je najpre objavio niz fotografija. Na prvim je pokazao kako sedi i se briše peškirom, zatim kako skače u vodu, a potom i kako pliva sa patkama, a ispod objave su se ređale brojne pohvale na top formu i izgled, budući da je voditelj zašao u ozbiljne godine.

Sudeći prema fotografijama na njegovom profilu na Instagramu, Memedović već nekoliko dana provodi u prirodi, a tom prilikom je poručio:

“Priroda je svuda oko nas i ne morate da idete daleko da biste je prepoznali, cenili, u njoj uživali i pre svega je čuvali”, napisao je voditelj u opisu divnih fotografija.

Izvor: espreso.co.rs