Rada Radenović objavila prepisku sa preminulom koleginicom Bojanom: “Ne mogu da dočekam da…”

|

Reakcije na informaciju da je preminula Bojana Janković ne prestaju od petka uveče, kada je objavljena tragična vest. Od bivše voditeljke danima se putem društvenih mreža opraštaju poznanici i prijatelji, koji i dalje ne mogu da poveruju da lepe Bojane više nema.

Mnogi od njih za tragediju su saznali od novinara koji su ih zvali za komentar, a oni bi zbunjeno i kroz suze izgovarali nepovezane rečenice.

“Jako mi je žao. Nisam znala, u šoku sam. Kako nisam, ono, baš baš. Je l’ mogu da prekinem, potresla sam se baš”, izjavila je Rada Radenović za Pink.rs.

Upravo na ružičastoj televiziji Bojana i Rada zajedno su počele da grade karijere, ali i lepo prijateljstvo. Kada je prošao prvobitni šok, Rada se od prijateljice oprostila na svom Instagramu, objavljujući privatnu prepisku koju su poslednju razmenile.

Reči koje ljudima sa strane zvuče kao šifre Bojani i Radi bile su više nego jasne.

“Kent vejt tu si ju” (ne mogu da dočekam da te vidim), napisala je Radmila Radenović, a Bojana joj je odgovorila “Me 2” (i ja).

Srce koje je završavalo tu prepisku sada je zauvek slomljeno. Bojana Janković, kao što je poznato, preminula je u 46. godini. Razlog smrti, kao i vreme i mesto sahrane, biće naknadno saopšteni.

Izvor: hellomagazin.rs