Jelena Đoković je pre Novaka volela ovog šarmantnog tenisera: Ovo su svi detalji njihove veze

|

Iako imaju po trideset i neku godinu, utisak javnosti je da su Novak i Jelena Đoković zajedno čitavu večnost. Ono što je istina jeste da su se upoznali u ranoj mladosti i odrastali su jedno uz drugo, ali pre nego što su se zaljubili imali su svoje prve ljubavi iz mladosti.

U vreme dok je još uvek bila devojčurak, i nosila prezime svojih roditelja, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta, Beograđanina, koji danas ima 37 godina. Međutim, njihova veza nije mnogo potrajala, najviše zato što su u tom periodu bili izuzetno mladi i nezreli.

Zatim je upoznala Novaka, a sve ostalo je istorija. Jelenina kratka romansa sa teniserom brzo je pala u zaborav, ali ime Ivana Bjelice spominjalo se u medijima i mimo rubrika koje su rezervisane za sport.

On je pre pet godina počeo vezu sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. O svom odnosu nikada nisu javno govorili, ali da je njihovoj ljubavi došao kraj, svima je postalo jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala njihove zajedničke fotografije sa „Instagram“ profila.

Par meseci kasnije, Hristina i Ivan su probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ali ispostavilo se da od pomirenja nema ništa, pa je svako krenuo svojim putem.

Izvor: stil.kurir.rs