Jelena bin Drai napustila Dubai bez supruga: Isplivale fotografije – Pogledajte sa kim ispija čaj na planini

|

Odluka bivše misice Jugoslavije, Jelene Jakovljević da se uda za Arapina mnoge je tih davnih godina iznenadila. Čim se saznalo da je Said bin Drai prebogat, prezgodan, Jeleni nije imalo šta da se zameri. Sve dame pozavidele su joj na izboru, a nešto kasnije i na idiličnom braku i porodici. Muž Jelene bin Drai zaslužan je za osmeh bivše manekenke.

Jelena i Said pronašli su način kako da se izdignu iz materijalnog i dotaknu duhovno. Manekenka često ističe kako se u njihovoj kući slave svi praznici, pa i da je to što je majka zgodnog Arapina Engleskinja dosta pomoglo njenom prilagođavanju arapskom svetu i izgradnji kvalitetnog odnosa sa Saidom, koji nije poput drugih svojih zemljaka.

Suprug Jelene bin Drai poštuje svoje korene i tradiciju ali je zahvaljujući majci izuzetno liberalno vaspitan, tako da je za njega i Jelenu samo nebo granica. Ponašaju se kao i svaki drugi dobrostojeći par, odgajaju decu, bave se domom, izlaze, letuju, zimuju i rade sve ono što ih čini srećnim.

Jelena bin Drai se ovog puta sama pridružila prijateljima Maši i Bojanu Kariću na skijanju, sa kojima ima i poslovne veze. Koliko se dobro provodi svedoči Jelenina i Mašina fotografija, koje su posle spusta niz stazu odlučile da odmore uz čaj. Svi su odmah bacili poglede na njihove odevne kombinacije po kojima se videlo da osim što prate modne trendove dve drugarice na prvom mestu obraćaju pažnju na udobnost.

Izvor: story.rs