Ispovest Srpkinje koja se u Švajcarskoj udala zbog “papira”: Kajaćete se ako uradite isto što i ja

|

Srpkinja koja je u rodnoj zemlji ostavila sve što je imala, uputivši se u Švajcarsku za boljim životom, svoju ispovest podelila je sa beogradskim medijima u nadi da će bar nekoj devojci pružiti priču za nauk.

“Imam 30 godina, a u novembru punim 31. Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Sve je to počelo od bega od sirotinje. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj”, započinje Srpkinja svoju ispovest, pa dodaje:

“Nisam ja ni ružna, ni glupa. Imam završen fakultet. Završila sam ga magistraturom, dok je to još bilo ostalo od školskog sistema Srbije. Otprilike kada je titula “Magistar” u našoj zemlji prestala da važi, ja sam skupila onoliko prtljaga koliko je moglo da stane u malu torbu, koju sam te nedelje kupila kod Kineza za 300 dinara. Žena koja me čekala me čudno pogledala kada je shvatila da je to sve što imam. U toj torbi je bilo sve moje bogatstvo”, ispričala je ona.

“Vidite, ja sam otišla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje jer je mogao da spreči moj slom i zato što mi se moglo. Ja sam prodala sebe za 5.000 evra”, priznaje Srpkinja i svim devojkama šalje jasnu poruku:

“Bez obzira na celu situaciju, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim izdržite!!! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim. Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako”, poručila je iskreno Srpkinja.

Izvor: kurir.rs