Isplivali novi detalji slučaja Volš: Ana provela odmor sa ljubavnikom u Dablinu – Umešana i Brajanova majka

|

Nastavljeno je suđenje Brajanu Volšu, a izjavu je dala dadilja njihovo troje dece. Ona je otkrila da je Brajan na dan kada je Ana nestala zamenio sve tepihe u kući. Sada su isplivali novi detalji.

Sumnja se da je Ana Volš provela Dan zahvalnosti u Dablinu sa ljubavnikom oko mesec dana pre nego kobnog događaja, navodi se u novim sudskim podnescima. Neidentifikovani ljubavnik je takođe rekao policiji da je imao aferu sa majkom troje dece već nekoliko meseci, navodi Dejli mejl.

Ana Volš, 39, izvršni direktor nekretnina iz Kohaseta, Masačusets, misteriozno je nestala 1. januara i pretpostavlja se da je nije među živima, iako njeno telo još uvek nije pronađeno.

Vlasti su optužile Brajana Volša, njenog 47-godišnjeg supruga, za ub1stvo prvog stepena. Policija kaže da je pronašla dokaze koji ga povezuju sa krivičnim delom kao što su njena odeća i Gugl pretraga o tome kako da se reši tela.

Nekoliko dana pre kobnog događaja, Ana se poverila prijateljici da misli da njen muž ide u zatvor, verovatno zbog optužbi za prevaru u umetnosti, i da je planirala da ga napusti i preseli se u Vašington, navodi se u sudskim dokumentima.

Ana je bila “neuobičajeno emotivna i izuzetno uznemirena” kada je to priznala svom prijatelju tokom večere, pišu novine. Brajanov advokat rekao je u četvrtak da je majka optuženog unajmila privatnog detektiva da prati Anu tokom putovanja u glavni grad SAD jer je sumnjala na neverstvo, a Brajan je opsesivno proveravao Instagram nalog čoveka iz Vašingtona, za koga je mislio da je ljubavnik njegove žene.

Izvor: espreso.co.rs