Isplivala Vučićeva slika iz detinjstva: U kući smo imali jedan stari radio, nisam znao šta su zvučnici (FOTO)

|

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Jutarnjem programu na TV Pink. Ovom prilikom dotakao se svog detinjstva i svojih mladalačkih želja. On je otkrio kako je želeo da se bavi sportom, tačnije da postane sportski komentator.

Prikazana je i slika kako je predsednik izgledao kao dete, a on je to ovako prokomentarisao:

” Ovo je bila “Radost Evrope”, tada smo primali vršnjake iz drugih evropskih zemalja. U našu porodicu je došao Leopold Fišer iz Austrije, oni nisu bili sportski talentovani. Mi smo živeli za sport, za razliku od današnje dece. Nismo ulazili u kuću, šutali smo samo na gol i koš. Druga su vremena bila. Imao sam dve-tri floskule što moramo da koristimo nekada”, priča Vučić, a zatim dodaje:

“Moja je želja bila u to vreme… Tada sam se prijavio na Radio Beograd za rad kao spiker ili sportski komentator. Želeo sam da budem sportski komentator, znao sam sve, da ponovim i sada… Crna strela, Mitar Mrkela, Tane sa Korane, od Tomića do Delića, do Marka Markovića i Jordana Ivanovića, svakom sam glas znao. Kao dete nisam znao šta su zvučnici, nego sam se udubljivao što je više moguće uz radio, imali smo jedan stari u kući. Oca je to stalno nerviralo, on je hteo na svakih 15 minuta da čuje rezultat, a nisam hteo da propustim ni sekund. Bilo je vreme sporta i razonode u prenosu. Živeo sam za sport. Klinci danas imaju druge navike i želje”, zaključuje predsednik Srbije.

Izvor: espreso.co.rs