Isplivala fotografija Ane i Milice od pre 15 godina – Premijerka otkrila detalje: Milica nikada nije želela da postane javna ličnost

|

U vreme kada su se upoznale, pre više od 15 godina, sadašnja premijerka Srbije, Ana Brnabić i njena emotivna partnerka, doktorka Milica Đurđić nisu bile javne ličnosti, već tek dve mlade žene koje su vodile uobičajeni život.

Na jednoj zajedničkoj fotografiji iz tog perioda, koja je osvanula u javnosti, Milica izgleda kao devojčica, plave kose skupljene u konjski rep, dok Ana ima nešto drugačiju frizuru nego danas.

Premijerka ne krije da joj je Milica, koja je po profesiji doktorka, životna podrška.

“Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgovaramo o mom poslu, kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Pričamo o teškim odlukama, jer posao je takav da se posledice i kritika mog života neumitno tiču i nje. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, mada to nikada nije želela. Njeno pojavljivanje u javnosti je više podrška meni nego želja da se pojavljuje, i ja joj zahvaljujem na tome”, ispričala je Brnabić jednom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs