Idilu sa novim dečkom prekinula bol – Irina Vukotić se oglasila dirljivom objavom: “Beskrajno nedostaješ”

|

Poslednje dane 2023. godine, voditeljka Irina Vukotić provela je srećna i zadovoljna u zagrljaju svog novog emotivnog partnera, doktora Radmila Jankovića. Par je proslavio Radmilov 50. rođendan na Kubi, a voditeljka nije skidala osmeh s lica.

Ipak, neki datumi i uspomene, poremetile su sreću voditeljke, te je tužna objava Irine Vukotić privukla pažnju njenih pratilaca na Instagramu, koji su joj pružili veliku podršku.

Naime, više od godinu i po dana prošlo je od kada se Irina ostala bez glavnog oslonca u životu, svoje majke. Tu prazninu ni danas niko nije uspeo da nadomesti, te je sa tugom u srcu voditeljka ove reči uputila majci, koja neizmerno nedostaje:

“Danas bi ti bio rođendan, ljubavi naša! Beskrajno nedostaješ”, napisala je Irina Vukotić na fotografiji sa majkom.

Kada je maja 2022. godine, Irina ostala bez najveće životne podrške, od majke se oprostila dirljivom objavom:

“Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija i najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikoga opterećivala već se nesebično i sa ljubavlju davala.

Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš. Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš dušo slatka moja. O, koliko te volim i koliko boli, Gocko moja. Moj anđeo si bila i bićeš.

Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju”, napisala je tada neutešna voditeljka na svom “Instagramu”.

Izvor: story.rs