Grupa srpskih turista napravila haos u Tunisu: Zbog buđavih soba bez klime gađali, psovali i nasrtali na hotelijere (VIDEO)

|

Ponašanje pojedinih srpskih turista koji se nalaze u jednom hotelu u Tunisu zrgozilo je korisnike društvenih mreža. Kako, grupa turista je nezadovoljna jer je navodno agencija prebukirala hotel gde su smešteni, kao i da spavaju u sobama sa buđavim zidovima i bez klime na 46 stepeni.

Pojavio se i video snimak besnih turista, koji su opkolili pult na recepciji i svađali se sa radnicima hotela i recepcije, a njihovo ponašanje nije bilo nimalo prijatno.

Oni su vikali na zaposlene u hotelu, a jedna žena čak je i nasrnula na radnika recepcije. Snimak možete pogledati OVDE.

“Nemoj da ti j. m. bre”, govori jedna Srpkinja dok posetljinom gađa radnike recepcije.

Nakon toga muškarac iz Srbije udara rukama o pult i psuje radnike hotela.
Na snimku se može videti i žena koja u jednom momentu baca papire. Mnogi korisnici društvenih mreža osudili su ponašanje srpskih turista.

“Jako sramotno i nedopustivo ponašanje. Radnici hotela uopšte nisu krivi, kriva je agencija. Po zakonu je zabranjeno fotografisati recepcionera na radnom mestu, a da ne govorimo o nanošenju povreda”, stoji u jednom od komentara.

Pojedini korisnici društvenih mreža ocenili su ponašanje srpskih turista kao nedopustivo.

“Gospođa koja udara nevinog čoveka osetiće čari zatvora u Tunisu, nisu joj problem napravili recepcioneri”, upozorava neko u komentarima.

U jednom od komentara se navodi da se turisti svađaju sa recepcionerima zato što im nisu dali telefon da kontaktiraju ambasadu.

“Problem je što nisu dobili ono što su očekivali, sobe nemaju klimu, ali ponašanje žene je skandalozno”, piše jedna korisnica.

Jedan korisnik dodao je da agresija nije rešenje i da ovakvim ponašanjem sramote i sebe i svoju zemlju.

Do objavljivanja ovog teksta nismo uspeli da dobijemo komentar iz agencije na koju se žale ovi turisti. Telefon je konstantno bio zauzet, a nismo dobili odgovor ni na mejl koji smo im uputili.

Izvor: kurir.rs