Goca Tržan u suzama progovorila o braku sa Rašom: Mislila je da će sa njim biti srećna do kraja života

|

Poznata pevačica Goca Tržan otkrila je da je zdravstveno stanje njenog supruga Raše Novakovića bilo narušeno, pa skoro tri godine nije mogao da svira.

– Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na veoma ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove – ispričala je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je Rašino zdravlje bilo ugroženo.

Međutim, ubrzo je ovaj bračni par pronašao kliniku na kojoj je Raša počeo lečenje, i kako je pevačica rekla, veoma brzo je sve opet bilo kako treba.

– Već nakon prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio – ispričala je Goca prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Ova njegova borba je sada iza njih i par nastavlja da niže nove pobede, a Raša je naročito zahvalan što kraj sebe ima takvu ženu, koja ga u svemu prati i daje mu maksimalnu podršku.

Izvor: story.rs