Goca Božinovska i Rodići platili 50.000 evra za svadbu Šijana i Bojane: Ispoštovaće sve običaje, ovo su svi detalji veselja

|

Trenutno se obavljaju poslednje pripreme pred venčanje Bojane Rodić i Mirka Šijana jer će par kroz neki dan „stati na ludi kamen”. Mladoženjina  majka, poznata pevačica, Goca Božinovska i njeni prijatelji Danijela i Bogdan Rodić podelili su troškove, i zajedno dali 50.000 evra za ovo veselje, tvrdi izvor.

Bojana i Mirko su se već ostvarili i u ulozi roditelja, a i drugi sin im je, trenutno na putu. Oni će naravno, tokom svadbe ispoštovati sve običaje, a prema pisanjima domaćih medija, Šijan će po buduću gospođu otići u porodičnu kuću Rodića, koja se nalazi u Titelu.

– Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogdan Rodić baš vole Gocu i ona njih. Za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snaju obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba.

– Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem – objašnjava izvor pa nastavlja o tome kako je Šijan čutavu organizaciju događaja prepustio budućoj supruzi.

– Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku, venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijki nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou – kaže on.

Na svadbi će biti i poznatih lica, najviše pevača s kojima se Božinovska već godinama druži, ali i onih s kojima sarađuje. U pitanju su Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i mnogi drugi.

Izvor: 24sedam.rs