Gazdarica objavila prizor nereda koji su ostavili gosti, pa izazvala burne komentare: “Najbolje da okreče” – Za 100 evra neka počisti”

|

Velika prašina se podigla na društvenim mrežama zbog objave jedne vlasnice apartmana na hrvatskom primorju. Ona je podelila kratak snimak na kome se jasno vidi nered koji je zatekla nakon što su gosti napustili njen smeštaj.

Svuda u apartmanu vidi se gomila đubreta, a gosti su ostavili i neoprane sudove, razbacane semenke po podu terase, a neki nisu ni sklonili ostatke hrane sa stola.

“Kako u cenu apartmana (osim dovoljnog broja toaletnih papira) uključiti i bacanje smeća koje proizvede gost. Ne pitam, samo vam evo pokazujem kako to izgleda. O “mirisima” nećemo”, napisala je vlasnica apartmana na hrvatskom primorju.

Snimak je izazvao oštre reakcije širom regiona, i dok su se neki zgražavali, ogroman broj ljudi stao je na stranu gostiju, te se nije libio da uputi reči kritike gazdarici.

“Najbolje je još da tražite i da vam okreče zidove”, “Najbolje je da turisti samo pare pošalju i uopšte se ne pojave”, “Uzimaju ogromne iznose za rupčage i onda očekuju da im gosti još i apartman pospreme”, “Nečuveno, sigurno su i klimu pustali”, “Ovo uopšte nije svinjac. Neka počisti za gostima koji su mu dali 100 evra za dan najmanje i neka ćuti”, “Ponašaju se kao da je turista kmet”, samo su neki od komentara.

Ubrzo nakon ovih komentara, oglasila se i autorka objave.

“Moj objavljeni tvit o gostima izazvao je dežurne dušebrižnike. Svatko ima izbor, ako imate problem s apartmanima i iznajmljivačima, idite u hotele. Uvek postoje dve strane, u svemu. Ali neki komentari su zaista zastrašujući u svojoj grubosti”, prokomentarisala je vlasnica apartmana.

Izvor: mondo.rs