Filip Car zaprosio Aleksandru Nikolić, Dejan ih sve vreme posmatrao: Kleknuo pred njom u Zadruzi, a evo šta mu je ona rekla

|

Filip Car je u “Zadruzi 6” verio svoju devojku Aleksandru Nikolić i to dok ih je gledao njen bivši dečko Dejan Dragojević.

U Zadruzi je sve bilo posebno pripremljeno zbog veridbe, pa je imanje izgledalo potpuno drugačije, a Filip Car je imao veliku tremu zbog ovog čina.

– Nije mi dobro. Tebra, kunem ti se, nije mi dobro – govorio je on Zoli, dok ga je on smirivao.

Ubrzo zatim, Aleks je došla u dvorište i sela sa Carem na klupu, a on je otišao do sobe i uzeo prsten, pa se vratio do nje.

– Uneo si mi nervozu, ne znam šta ti je – kazala je Aleks.

– Sedi da pričamo… Nervoza me uhvatila – rekao je Car, dok ih je Dejan Dragojević, njen bivši dečko, sve vreme gledao iz studija.

– Možda najbolje da napolju uradimo neke veće stvari, da započnemo neki normalan život – rekao je Filip.

– Je l’ tebi ovo naše nije ono pravo? Ja sam sigurna u nas – pitala ga je Aleks.

– Siguran sam… Nemoj samo da me za**beš! Je l’ hoćeš? -rekao je on, pa izvadio prsten, a na video bimu je bilo napisano “Udaj se za mene”.

– Da! Hoću! Je l’ realno da si ovo uradio? Ovo je prelepo! – rekla je Aleks, dok je oko njih bio vatromet.

– Nije mi dobro, čoveče – kazao je Car.

Dejan se sve vreme smejao i pozdravljao ih, te je pokazao da mu nimalo ne smeta što je njegova bivša sreću našla pored drugog čoveka.

Podsećamo, Aleksandra je po ulasku u Zadrugu bila u vezi sa Dejanom, ali ga je prevarila sa Filipom Carem, sa kojim ga je u prethodnoj sezoni prevarila i supruga Dalila Dragojević.

Filip je, inače, pre nekoliko dana uzbuđeno pričao o veridbi sa Aleksandrom Nikolić.

Izvor: kurir.rs