Šaban još za života spremio vredan dar za Mihajlovo dete: Goca dala poklon maloj Manji – Oduševićete se kada vidite o čemu je reč

|

Supruga Mihajla Šaulića, Marina, 10. januara rodila je ćerku, a porodica Šaulić tim povodom organizovala je veliko slavlje, koje je trajalo do duboko u noć. Ponosna baka Goca Šaulić bila je najradosnija na proslavi, te je otkrila da je sve proteklo baš onako kako bi njen Šaban voleo.

“Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Sigurna sam da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu, jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca”, rekla je Goca.

Kako nažalost, Šaban nije dočekao rođenje unuke, kao ni sinovljevu svadbu, što mu je bila velika želja, još za života spremio je dar za Mihajlove naslednike. Naime, Šaban je ostavio Gordani vredan porodični dukat koji je namenio Mihajlovom detetu, odnosno malenoj Manji.

Iako nikada neće videti deku, mala Manja imaće uspomenu na njega za ceo život, a budući da se radi o dukatu, ovaj vredni dar nasleđivaće se kroz buduće generacije Šaulića. Nema sumnje, pevač je mislio na sve.

Izvor: kurir.rs