Evo koja je bila poslednja objava jutjubera Mirka Rašića: Slika iz crtanog filma – “Svi psi idu u raj”

|

Mirko Rašić (33), poznati jutjuber, koji je javnosti poznatiji kao Neovlašćeni serviser, pronađen je danas u jednoj hali u Surčinu, a njegovo beživotno telo je pronašao njegov kolega.

Mirko je po zanimanju automehaničar, imao svoj jutjub kanal na kojem se bavio automobilima. Pored toga bio je i trener karatea, imao je svoj klub, bio je bio amaterski glumac i odigrao je mnogo predstava. Bio je veoma aktivan i na društvenoj mreži Instagram, gde je najčešće sa ljudima delio kratke privatne, a i poslovne klipove.

Njegova poslednja objava postavljena je pre samo devet sati, i to je fotogarfija iz poznatog crtanog filma “Svi psi idu u raj”, gde je na svoj Insta “stori” označio i repera Ognjena Kostića Struku, koji ima istoimenu pesmu.

Tekst pesme prenosimo u celosti.

“Sedim u sobi sa tvojom kr… na rukama, trudim se da ne čujem ta sablasna šaputanja, sedim u senci a dim klizi mi iz usana, đavo me vuče za rukav do ivice ludila. Čujem da si viđen, usidren u pristaništu, krenuo si ka raju, al završio u čistilištu! Kažu – nisi dobar za carstvo nebesko, da tamo nema mesta… Ne mogu da verujem da došao je kraj, al bilo kako bilo, svi psi idu u raj”, reči su ove pesme.

Mirko je još kao mlad pokazao ljubav prema automobilima. Od desete godine je radio sa ocem u servisu. Kako je pričao, u početku uopšte nije imao želju da se bavi automehaničarskim zanatom. Svraćao je kod oca u servis s vremena na vreme, ali je i pored otpora “zbog sukoba generacija i predrasuda”, koji nije retka stvar u odnosu očeva i sinova, zanat je počeo da uči tek 2009. godine.

Deceniju kasnije, Rašić je postao automehaničar koji radi u sopstvenom servisu, i autor “prvog srpskog Jutjub kanala posvećenog automehanici” – Neovlašćeni serviser, koji trenutno ima 143 hiljada pratilaca.

Izvor: mondo.rs