Pevačica radnicima ostala dužna 20.000 evra, a na ruci nosi roleks od zlata: Na njega se čeka po tri godine, a vredi čak 80.000 evra (FOTO)

|

Iako je u prethodnom periodu bila u centru skandala jer je javnost saznala da ona i njen suprug grade vilu nelegalno, i to na državnoj parceli, kao i da izvođačima radova duguju oko 20.000 evra, Lepa Brena ne želi da se odrekne preskupih aksesoara po kojima je dobro poznata javnosti.

Tako je pre par dana Brena u javnosti na ruci pokazala preskupi sat marke “roleks”, i to modelom “kosmograf dajtona”, koji je napravljen od žutog zlata sa crnim keramičkim detaljima. Njegova cena u maloprodaji izvnosi 33.250 evra, dok je tržišna čak 80.000 evra!

Pevačica Lepa Brena pozirala je na slici za Instagram sa svojim novim satom, koji je potpunon dominirao na njenoj ruci, međutim komentari na njen račun nizali su se jedan za drugim.

– Plati radnike pa nosi čuku od 80.000 evra! Gradi na divljaka, a nosi “rolija” koji se čeka tri godine! – samo je neki od komentara, ispod slike koju je pevačica objavila.

Izvor: kurir.rs