Njihovoj sreći je došao kraj: Petar Benčina tužnim vestima svima slomio srce (FOTO)

|

U poslednje vreme se često po portalima može pročitati da je nastupila kriza u braku Tamare Dragičević i Petra Benčine. Najčešće je to bez nekog razloga, ali činjenica je da ovaj glumački par privlači mnogo pažnje i svojim ponašanjem izaziva različite spekulacije i nagađanja.

Svi koji poznaju ovaj glumački par, može posvedočiti da su veoma skladni kao emotivni partneri, dok sa druge strane oni koji o njima znaju sa Instagrama ili na osnovu gostovanja u različitim emisijama, pronaći će način da u njihov savršeni odnos posumnjaju i stvore razloge za priču, kao što je ona da je nastupila kriza u njihovom braku.

Ovaj poznati glumački par je lek od ružnih reči o svom braku pronašao u ignorisanju. Oni veoma retko šta demantuju i potvrđuju. Njihov glavni fokus je u poslovnom segmentu, Tamara angažmane u Ateljeu 212, a Petar na FDU, ali su najpre oboje usredsređeni na odgojanje svoje dece.

Ćerka Staša i sin Lazar su u vrhu liste njihovih prioriteta, i to zbog njih, kao i njihove bezbednosti i boljeg odrastanja, pa su oboje javno putem društvenih mreža iskazivali stav koji je vezan za nedavna ružna dešavanja u osnovnoj školi. Oni su pozivali na mir, ljubav, slogu, roditeljsko zalaganje, nenasilje, ali čini se da će pored svog zalaganja kod njih, kao i kod drugih roditelja širom zemlje, ostati jedna doza zabrinutosti kada god decu pošalju u školu i odvoje se od njih.

Rečenica Petra Benčine koja je napisana ispod crno-bele glumčeve slike najbolje svedoči tome. On je sa svojim fanovima podelio svoje osećaje i napisao.

– Depresivan sam, ili samo tužan.

Izvor: story.rs