Eksplozija na Dedinju: Izgoreo automobil direktora Jute – Od luks automobila ostala samo školjka

|

U Beogradu na Dedinju noćas oko dva sata eksplodirao je automobil “rendž rover”. Srećom, povređenih nije bilo, a oštećena su još dva automobila.

Aleksandar Seničić direktor Jute čiji je automobil rendž rover noćas izgoreo na Dedinju kaže za Telegraf da je vatra zahvatila tri automobila na parkingu a da je pretpostavka da je počela od vozila koji je bio parkiran do njegovog, i koji je dugo tu stajao.

Seničić kaže da je njegov automobil, koji je izmajmljen u renta karu, potpuno izgoreo.

“Zapalio se automobil pored mog, “fijat kroma”koji je dugo na parkingu. Većina ljudi koja je bila tu je rekla da je on prvi počeo da gori. Ne bih voleo da je kod mene instalacija bila, jer je to nov auto, ozbiljan, onda bi imao problem da sednem u bilo koji drugi. Automobil je relativno nov”, kaže Seničić za Telegraf.rs.

On kaže da oni nisu čuli eksploziju već samo pucnjavu guma.

“Mi nismo čuli eksploziju. Iako je to ispod moje zgarde. Čulo se pucanje guma, jer kada je vatra zahvatila, gume su popucale na oba automobila. Ne deluje kao da je ekplozija. Bila je policija, uzeli su uzorke. Na parkingu sa moje terase je delovalo da je taj auto, Fijat kroma, bio u plamenu velikom a moj auto je bio pored. Dok sam se ja obukao i sišao…Treći automobil je delimično izgoreo jer su već bili stigli vatrogasci”, kaže Seničić i dodaje da sva sreća da niko nije povređen:

“Sva sreća da se tako završilo”, zaključuje Seničić.

Izvor: telegraf.rs