Dve rol viršle, sok i jogurt platili više od 1.000 dinara: Račun iz pekare za nevericu (FOTO)

|

Sa svakodnevnim drastičnim poskupljenjima hrane, naglo je počelo objavljivanje računa sa turističkih destinacija, ali i sa područja Srbije. Tako je na društevnoj mreži Instagram osvanula fotografija fiskalnog računa iz jedne pekare na beogradskom aerodromu koja je izazvala burne reakcije ljudi.

Iako je u neku ruku normalno da su mnoge usluge skuplje na lokacijama kojima cirkuliše veliki broj ljudi, ovakve cene pekarskih proizvoda mnoge su ostavile bez teksta. Takođe smo svedoci poskupljenja u svim segmentima, pa niko od građana nije ostao pošteđen jer su poskupljenja uglavnom na onim mestima, stvarima i uslugama koje se svakodnevno koriste.

Naime, na beogradskom aerodromu dve rol viršle, čaša soka i čaša jogurta ukupno koštaju 1350 dinara. Ljude je najviše iznandila cena čaše jogurta koja košta ni manje ni više nego 250 dinara.

Takođe, skočile su i cene parkinga na aerodromu “Nikola Tesla”. Na javnom parkingu prestoničkog aerodroma ne postoji više mogućnost naplaćivanja po danu, već se sada usluga naplaćuje po provedenom satu.

Izvor: espreso.co.rs