Iskrena ispovest Milana Miloševića: “Hteo sam da se ženim u srednjoj školi – Zahvaljujući Zadrugarima shvatio sam koliko je moj život čist”

|

Voditelj “Zadruge” Milan Milošević svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dok ga neki obožavaju, mnogima je iritantan. Ipak, on se trudi se da kroz život korača čisto i pravedno i učini za porodicu sve što je u njegovoj moći.

Milan je imao veoma tešku prošlost, ali ti događaji su iza njega. Sada ima kuću u Zemunu, četiri psa, majku i brata. Na pitanje kako se oseća nakon noći provedene u emisiji sa Zadrugarima, Milan iskreno odgovara:

“Dođem kući, sredim se, a onda vrtim šta sam te noći sa njima preživeo. Sve mi se pomeša. Ali zahvaljujući tim ljudima shvatio sam koliko je moj život čist i koliko pravedno živim”, kaže Milošević i dodaje:

“Uspeo sam da se izdignem iznad svega što sam preživeo u detinjstvu i mladosti. Govorim sebi da idem dalje. Uživam da slušam priče svojih prijatelja o njihovoj deci, porodicama. To me ispunjava, jer su normalne priče, za razliku ovih u rijalitijima. Ja sve to trenutno nemam, pa uživam u tuđim iskustvima”.

Na pitanje da li ima šanse da i on zasnuje porodicu, Milan kaže:

“Često kažem da je kasno, ali… nikad nije kasno. Ko zna… Ja bih voleo, ali se nije desilo. Ipak, sredio sam neke stvari koje su bile prepreka, doveo sam svoj život do savršenstva, kako bi rekla Miljana Kulić. Možda je došlo na red. Dok sam pravio planove, bog se smejao – hteo sam da se ženim u srednjoj školi, mama mi nije dala”, otkriva voditelj.

Jedino što mu kvari idiličan život jeste stalna misao o ob0lelom bratu Zoranu koji je u domu u Staroj Moravici.

“Zoran je dobro. On je kao dete, tako nam se i raduje: “Došla mama, došao bata”… Svi ga hvale, a on i dalje pita za ljude iz komšiluka. Seća ih se. Ali, osim što se svi radujemo, evo šta tamo preživljavam: toliko je dece koju niko nikada nije obišao. Idem tamo preko 20 godina, znam ih kad su bili mali, a ostavljeni su da im niko ne dođe. Pitam sestru za jednu devojčicu koja traži mamu, je li joj iko dolazio. Kaže mi da su je ostavili sa pet godina i nikada se nisu pojavili. A ima puno dece iz bogatih i moćnih porodica. Ostavljali su ih tamo samo da ih se reše. Sestre su divne, dozvole im da ih zagrle, poljube”, završava emotivnu ispovest Milan Milošević.

Izvor: kurir.rs