Aleksandra Subotić se oglasila povodom ulaska u Zadrugu: “Ne prodajem privatni život za novac – Želim da budem velika dama”

|

U jeku poslednjih događaja sa suprugom Predragom Raspopovićem, Aleksandra Subotić viđena je kao idealni kandidat za ulazak u Zadrugu 6. Čak se pričalo i da je ceo slučaj izmontiran kako bi učesnici stekli veću popularnost i honorare u rijalitiju.

Sada se povodom tih spekulacija oglasila Aleksandra Subotić na svom Instagram profilu, objasnivši sve.

“Dobila sam milion pitanja o nekim ulascima u rijaliti. U rijaliti više nijedan ne ulazim. Jedina bitna stvar na svetu mi je moja porodica, odnosno moja deca. Ne prodajem svoj privatni život za novac. Rasprave o meni i preko mene nemojte da vodite. Možete me komentarisati, nažalost, ne mojom krivicom, ali ja vas neću komentarisati”, poručila je putem Instagrama Aleksandra i dodala:

“Ostavite me više na miru. Želim da moja deca budu ponosna na mene, da budem jedna velika dama i istrajaću u tome”, zaključila je Aleksandra i time stavila tačku na sve pretpostavke.

Inače, Subotićeva je sa majkom Ljubom učestvovala u rijalitiju “Snajke”, a kasnije se oprobala u “Parovima” gde je stupila u vezu sa Davidom Dragojevićem, sa kojim je bila i u Zadruzi. Nakon što su raskinuli emotivnu vezu, udala se za Predraga Pecu Raspopovića i rodila mu sina Jovana.

Izvor: pulsonline.rs