Dugo ga nije bilo u javnosti, a sada sve iznenadio novim imidžom: Nemanja Stevanović pustio kosu i bradu, nećete ga prepoznati

|

Pevač Nemanja Stevanović dugo se nije pojavljivao u javnosti. U međuvremenu, rešio je potpuno da promeni svoj imidž, pa je pored brade, pustio i kosu.

Mnoge je iznenadilo kada je na Instagramu objavio kako danas izgleda. Na prvi pogled gotovo da niko nije mogao da prepozna pevača.

“Ipak, rešio sam da pustim kosu…”, napisao je Nemanja ispod objave.

Mnogi njegovi pratioci na Instagramu primetili su da zbog ozbiljnog pogleda i novog imidža, pevač podseća na popularnog glumca Kijanu Rivsa pa su tako krenuli da se ređaju komplimenti da su njih dvojica slični. S druge strane oni koji nisu pobornici duge kose za muškarce smatraju da im liči na pustinjskog čoveka.

Inače, Nemanju Stevanovića publika je upoznala kroz muzičko takmičenje Zvezde Granda, a još se pamti njegovo učešće u rijalitiju “Farma” i turbulentna veza sa pevačicom Milenom Ćeranić. Sada je u braku sa izvesnom Jelenom i posvećen je porodici i ćerki Maši.

Poslednji put gostovao je na televiziji početkom godine, kada je potkačio neke kolege i prokomentarisao situaciju na estradi:

“Darko Lazić je uspeo posle nekoliko godina. Sloba Vasić je imao pesmu “Anonimna” i to je to. Teško je da ubodeš i sledeću pesmu da bude hit i da bude snažna. Nekome se posreći. I sa albumima je mnogo teško”, rekao je tada Nemanja Stevanović.

Izvor: kurir.rs