Dok su iščekivali bebu saznali su zaprepašćujuće vesti: Neće vam biti dobro kada čujete kome je rodila dete (VIDEO)

|

Mnoge porodice imaju tajne i priče koje se prenose s generacije na generaciju, međutim sada te priče postaju javne zato što mnogi šire porodične tračeve na društvenim mrežama, kako bi ih čuo ceo svet.

Marsela Hil, koja ima gotovo 300.000 pratilaca na društvenim mrežama, objavila je šokantnu priču početkom prošle nedelje. Ova američka blogerka za menopauzu rešila je da podeli svoju priču sa svojim pratiocima. Njeni fanovi sada znaju da su Marsela i njen muž saznali da su u srodstvu, dok je ona bila trudna sa njihovim detetom.

– Dakle, nikome nisam javno rekla da sam se slučajno udala za svog rođaka – saopštila je Marčela.

Ona je rekla kako je sedela na kauču i tražila članove porodice. Gledala je imena svog dede, ime bake, prabake, ime čukunbake…

– Suprug je tada bio pored mene, u potrazi za svojom porodicom i pričao mi je kako je smešno što se naši članovi porodice zovu isto – rekla je.

Marsela je zatim pogledala njegovo porodično stablo i saznala da je identično njenom. Nakon toga zamolili su baku i dedu da potvrde istinu, što su i učinili. I ne samo da su bili u srodstvu, već su i odrasli zajedno i čak živeli zajedno kao deca. Marčela je objasnila da su ona i njen muž treći rođaci.

– Kad ja idem na svoje porodično okupljanje, tada može i on na svoje, u isto vreme – rekla je. Nisu uopšte znali da su im baba i deda rođaci. Mnogi su bili zaprepašćeni, a neki su uveravali Marselu da to baš i nije neka velika stvar.

– Treći rođaci su prilično udaljeni – komentarisao je jedan.

– To je dosta, luda slučajnost – dodaje drugi.

Tada je Marsela takođe rekla da joj je i dalje čudno što su u srodstvu. Drugi su je pitali kako za nisu saznali ranije, na primer na venčanju. Rekla im je da su imali malo venčanje u zgradi suda bez porodice.

– Svi smo mi rođaci ako se vratite dovoljno daleko. Dakle, vaša beba je na neki način njegov rođeni rođak u četvrtoj generaciji – neki su od komentara.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs