Dnevni horoskop za 21. januar 2023: Devicama prošlost kuca na vrata – Ovnovi brinu zbog vesti iz inostranstva

|

Ovan

Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne reagujte na prvu loptu, već prihvatite kompromisno rešenje jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, posebno ako ona povede ozbiljan razgovor.

Bik

Nemate racionalno objašnjenje zašto ste propustili ponuđenu poslovnu ponudu. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ukoliko spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

Blizanci

Iako ste svesni da je finansijska situacija teška, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca potrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

Rak

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama razumljiv način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Lav

Uskoro stiže promena kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Pored toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

Devica

Iako niste naročito romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. U toku prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

Vaga

Stižu vas dugovi iz davne prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

Škorpija

Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete morati da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

Strelac

Neiskrenost u vašem okruženju postaje neizdrživa. Ne krivite druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali da povlači takve poteze.

Jarac

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte poslovne obaveze odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, ustvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

Vodolija

Pred vama su promene na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom momentu, upornija od vas pa je savet da se na vreme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta.

Ribe

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste bili u prilici da obavljate. Sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ukoliko istrajete u svojim namerama čeka vas nagrada za uloženi trud.

Izvor: magazin.novosti.rs