“Dobila sam kaznu – ukinut honorar”: Sanja Marinković iznela šok detalje – Radila sam 6 godina bez dinara

|

Voditeljka Pink televizije, Sanja Marinković godinama unazad ima svoju autorsku emisiju, međutim, njeni počeci na malim ekranima bili su teški, a o tome je upravo govorila u jednoj emisiji.

Gledaocima sa strane izgleda kao da se Sanja ne menja za sve ove godine koliko je na televiziji, a sada se dotakla svog mladolikog izgleda.

“Što se tiče izgleda, to je stil života, nema veze mnogo sa karijerom i poslom. Što se tiče “Magazina In” ja sam prvo dobro jutro rekla 1996. godine”, započela je Sanja u “Grand Specijal”, te je nakon odgledanog priloga u kom ona prvi put u svom životu vodi jutarnji program, dodala:

“Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promtera, kakav prompter, to nije postojalo…A sve garderobe mi je šila mama. A ja se uveče isfeniram, da bi mogla ujutru da se tapiram. Ovo je mojih ruku delo. Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, bili su honorari koji su bili obećavani i nikad nisu usplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vredelo 200 evra za šest godina. Ja sam dobila kaznu: “Ukinut honorar”, ja sam mislila: “Koji honorar, nisam ga ni dobila”, ispričala je Sanja.

Sanja Marinković je svojevremeno otkrila čime se bavila pre nego što je postala televizijsko lice i tom prilikom istakla da je prošla kroz trnje do zvezda.

“To je bilo mnogo davno kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila”, pričala je Sanja tada i dodala:

“Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta”, prisetila se Sanja svojevremeno.

Izvor: kurir.rs