Do Samire stigle glasine da Dženan ima dete sa ljubavnicom: “Čula sam ali nisam videla”

|

Vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi posle 25 godina braka od Samire, s kojom ima dvoje dece, iznenadila je region.

Kako su i ranije pisali medji, Dženan već 15 godina živi sa drugom ženom u Beogradu, a izvor blizak pevaču i njegovoj uskoro bivšoj supruzi, ispričao je nove detalje, koje bacaju potpuno novo svetlo na njihovu privatnost.

“Do Dženanove supruge došle su glasine ne samo da joj je pevač godinama bio neveran i da je vodio dvostruki život, već da je tokom te vanbračne zajednice sa drugom ženom, on dobio i dete. I sama Samira nije bila iznenađena tom pričom i ne bi je iznenadilo da je to istina. Ona to nikad nije ispitivala, niti je tražila dokaze. Već duže vreme nisu imali skoro nikakvu komunikaciju, tako da ga to nikad nije ni pitala. Više je to apsolutno ne interesuje. Sve je to sad odavno iza nje i samo želi da se sve pravno okonča i da ona i njihovo dvoje dece dobiju sve ono što im po zakonu pripada posle 25 godina braka”, rekao je sagovornik Kurira.

Samira je kratko prokomentarisala navode o Dženanovom vanbračnom detetu:

“Ne bi me iznenadilo da ima dete sa drugom ženom. Pretpostavljam da ima. I do mene su stigle razne priče, pa i ta. Čula sam da je Dženan ima dete sa njom ali videla nisam. Dakle, ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno”, rekla je Samira.

Ekipa Kurira poslala je poruku i Dženanu, koju je on video, ali nije odgovorio.

Takođe, posetili su komšiluk pevača gde živi u Beogradu, gde je devojka koja ima salon u zgradi pored, rekla da ga viđa sa ženom i jednim detetom, kao i da se odavde uskoro seli.

“Viđam Dženana, mala je ovo uličica. Pre nekoliko dana je bio ovde neki kamion, iznosili su neku opremu. Vidim i ja od juče da je komšija glavna tema, ali ga nisam sretao sa njom. Vidim njega i u prodavnici i u kafiću i kada dođe kolima, ali njega u ženskom društvu nikad nisam video”, ispričao je komšija.

Izvor: kurir.rs