Dnevni horoskop za 6. oktobar 2022. Nema potrebe da se ponašate kao moralni sudija

|

Ovan

Ljubav: Osobu koju volite, morate razumeti i kada greši. Nema potrebe da se ponašate kao “moralni sudija”. Posao: Potreban Vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti sledi Vaš poslovni korak i kreativne ideje. Zdravlje: Prijaće Vam različite aktivnosti, kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.

Bik

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Posao: Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili  interesa u zajedničkoj akciji. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Blizanci

Ljubav: Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Zdravlje: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav

Ljubav: Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovne ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Devica

Ljubav: Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati partnera. Posao: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Vaga

Ljubav: U privatnom životu, budite promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Posao: Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpija

Ljubav: Potreban Vam je dobar podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Posao: Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Strelac

Ljubav: Nove dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Zdravlje: Nema potrebe da se opetećujete »teškim mislima«.

Jarac

Ljubav: Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor. Posao: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Ribe

Ljubav: Pokažite razumevanje za svoju porodicu. Ne možete da ignorišete voljenu osobu, jer pre ili kasnije, to će Vam se vratiti. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.