Dnevni horoskop za 6. avgust 2022: Bikovi, oprezno s novcem – Jarca očekuje iznenađenje od partnera

|

Ovan

Posao: Postojeći aspekt u vašem polju karijere najavljuje za vas početak novog ciklusa na poslu. Finansijsko stanje se poboljšava. Ljubav: Ukoliko tražite srodnu dušu danas možete imati sudbinski susret. Zdravlje: Bolovi u vratu.

Bik

Posao: Budite oprezni što se tiče investicija, jer postoji mogućnost da sve bude previše rizično i da pretrpite gubitak. Ljubav: Vaša komunikacija s partnerom danas treba da bude odmerena, jedna pogrešna reč i dolazi do rasprave. Zdravlje: Slaba venska cirkulacija.

Blizanci

Posao: Četiri planete u polju platnog prometa stvaraju atmosferu rešenja „ili – ili“. Svaku rizičnu investiciju ili sumnjivog poslovnog partnera proverite dva puta. Ljubav: Očekuje vas kratkotrajna destabilizacija na ljubavnom planu. Zdravlje: Alergija.

Rak

Posao: Ključ uspeha za vas je pronaći ravnotežu u poslovnoj komunikaciji. Predstoji vam period vrlo bitnih sastanaka. Ljubav: Na ljubavnom planu vas očekuje veoma buran period. Početak veze zasnovane više na fizičkoj privlačnosti. Zdravlje: Problem sa perifernom cirkulacijom.

Lav

Posao: Sada postavljate osnove za poslovanje koje će se odraziti na vašu karijeru dugoročno. Uspeh u privatnom biznisu. Ljubav: Prolazite kroz period iskušenja, dopada vam se osoba koja vam je više prijatelj. Sledi dalje zbližavanje. Zdravlje: Skloni ste povredama.

Devica

Posao: Promene u karijeri i veliki preokreti zahvaljujući prethodnom radu na stručnom usavršavanju. Finansijsko stanje se poboljšava. Ljubav: Posvetili ste se više svom partneru, i to daje izvanredne rezultate. Period veće bliskosti. Zdravlje: Migrena.

Vaga

Posao: Pogoršanje međuljudskih odnosa na poslu rezultiraće time da radite pod pritiskom. Možete biti na meti spletki. Ljubav: Razdražljivost danas može biti na vrhuncu pa su nakon nekih komentara moguće razmirice s partnerom. Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Pred vama je moćan zaokret u karijeri. Zvezde vam pružaju podršku da krenete putem osamostaljenja. Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom koju poznajete preko posla. Početak tajne veze. Zdravlje: Čuvajte se preloma.

Strelac

Posao: Sve što ima veze sa inostranstvom ili putovanjem u drugu zemlju u cilju pronalaska posla daleko lakše će vam krenuti od ruke. Ljubav: Početak nove veze sa osobom sa kojom ste do sada bili više u prijateljskim odnosima. Zdravlje: Osetljiv vam je stomak.

Jarac

Posao: Razgovor sa šefovima, kao i s ljudima koji su na visokoj poziciji, proteći će u savršenom redu. Započinjete da radite na novoj dužnosti. Ljubav: Partner vam danas donosi neke lepe vesti, pa će ovo biti dan lepih iznenađenja. Zdravlje: Problem sa sinusima.

Vodolija

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju tajni ukazuje na tajne sastanke, ali i neke zakulisne radnje koje se odvijaju vama iza leđa. Ljubav: Romantičan susret sa osobom koja vam se dopada od ranije. Zdravlje: Nesanica.

Ribe

Posao: Uspeh u kreativnim zanimanjima i u okviru saradnje sa vašim prijateljima. Idealan je period da se potpuno osamostalite. Ljubav: Zauzete Ribe mogu se odlučiti za zajedničko putovanje sa voljenom osobom. Period harmonije u vezi. Zdravlje: Posetite oftamologa.

Izvor: glossy.espreso.co.rs