Dnevni horoskop za 4. mart 2023. Blizanci opustite se, ostavite obaveze iza vas, Vodolije očekujte susret sa nekim koga dugo priželjkujete

|

U tekstu pročitajte kome su zvezde naklonjene danas.

OVAN
Danas nećete odmarati, jer su vas obaveze pritisle sa svih strana. Što se tiče emotivnog života, veoma dobro možete funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima za koja oboje imate interesovanja, a možete praviti i zajedničke planove. Slobodni ovnovima moguć je flert.

BIK
Danas niste u elanu za posao, naročito ako vas iritiraju obaveze koje su vam na dnevnom redu. Sve obaveze koje imate obavite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena vas sve odvlači na neku drugu stranu, npr. druženju.

BLIZANCI
Rasteretite se malo od obaveza i opustite se, na svaki mogući način danas ćete da izvrdate sve ono što je vezano sa poslom. Sada bi vam najviše prijala domaća i porodična atmosfera.

RAK
Potrudite se da sve obaveze od posla završite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena bićete previše umorni i nećete moći da se fokusirate i koncentrišete. Odložite sve dogovore.

LAV
Obaveze koje danas imate su sitne i neće vam oduzeti mnogo vremena, tako da ćete veći deo dana imati samo za sebe i svoje potrebe. Idite sa nekim od prijatelja u kafić, kupovinu ili pak na večeru. Sa voljenom osobom vas očekuje strast.

DEVICA
Danas ste bolje raspoloženi, pa imate veću potrebu da se posvetite sitnim, ali važnim detaljima i situacijama u poslovnom segmentu. U toku popodneva i veče možete biti neuobičajeno romantični, ako se vi i partner malo potrudite.

VAGA
Najradije biste da sve obaveze ostavite za sobom i da se dobro odmorite, ali neke situacije vam neće dati mira i morateda im posvetite pažnju. Statični ste kada je voljena osoba u pitanju, i niste raspoloženi za susret.

ŠKORPIJA
Škorpije mogu imati lepe šanse u vezi sa poslom. Iznenadiće vas poziv osobe sa kojom ste ranije sarađivali, a koja je i sada želi da vas angažuje. Današnji emotivni životu svodi se na kontakte sa prijateljima.

STRELAC
Današnji dan će vam proleteti, a nećete ni biti svesni gde ste izgubili vreme. Očekuje vas mnogo kontakata i razgovora, ali je teško da će bilo koji od njih dati neke rezultate. Osećate veliki pritisak partnera ili porodice. Više vam odgovara da se malo povučete.

JARAC
Prikupljate informacije, jurite razgovore i sastanke sa saradnicima. Danas je moguć kontakt sa osobom sa kojom već davno želite da pokrenete saradnju. Što se tiče emotivnog života, mnogo priče, ali malo dešavanja.

VODOLIJA
Privedite kraju obaveze koje vešto danima zaobilazite, jer ćete u suprotnom napraviti sebi problem. Osoba sa kojom flertujete povremeno, želi susret sa vama – možda niste u fazonu za izlazak, ali bilo bi dobro da malo izađete iz kuće.

RIBE
Ostvarićete jake kontakte sa osobama sa kojima želite da pokrenete neku vrdtu saradnje. Budite jasni i koncizni, jer postoji mogućnost da se vi i vaš sagovornik ne razumete u potpunosti. Današnji dan je savršen za susret sa voljenom osobom, na pomolu je nežnost i romantika.

Izvor: telegraf.rs