Dnevni horoskop za 27. oktobar 2022. Rakovi, jedna promena će vam doneti veći uspeh

|

Ovan

Ljubav: Partner deluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče novu sumnju i dodatno Vas brine. Posao: Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Nema razloga da forsirate svoje mišljenje i procenu. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Bik

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Partner ima poverenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donesete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje. Posao: Imate zanimljive ideje. Blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

Rak

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu ili stvari koje Vam se ne dopadaju. Posao: Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. Širi pogled na moguća rešenja donosi veći uspeh. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Lav

Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Posao: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Devica

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Vaga

Ljubav: Postoji osoba koja u Vama pokreće snažne emocije, usmerite misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu. Posao: Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od loših uticaja. Zdravlje: Radost srca deluje lekovito u svakom pogledu.

Škorpija

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Strelac

Ljubav: Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo. Posao: Neko Vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga ima svoju povratnu cenu i značenje. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

Jarac

Ljubav: Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Posao: Ne dobijate odgovore koje očekujete, prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. Zdravlje: Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Vodolija

Ljubav: Mudro zaobilazite ili prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje rešenje, ali Vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji Vas obavezuje. Zdravlje: Poboljšajte svoju kondiciju.

Ribe

Ljubav: Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti dobar ljubavni tretman. Posao: Informačije koje dobijate potvrđuju Vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.