Dnevni horoskop za 25. april 2022: Vodolije očekuju poziv od drage osobe, Ribe na početku novog posla

|

Ovan

Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i vernih saradnika. Izbegavajte raspravu sa Ribama. Očekujte poslovnu ponudu osobe sa kojom niste uvek bili u dobrim odnosima. Najbolje se osećate kada imate osećaj da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete. Prolazna nervoza.

Bik

Imaćete veliku prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosledni svojim ciljevima. Lako menjate emotivno interesovanje i to najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete da se prilagodite onome što drugi traže. Unosite više vitamina.

Blizanci

Niko ne može da vam dokaže da grešite kada je u pitanju posao u kome imate dovoljno iskustva. Naći ćete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak vas motivišu u poslu. Očekujete više od partnera. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanjima i koristi loše izgovore. Prija vam relaksacija.

Rak

Koristite svoje sposobnosti u raznim situacijama i ne odustajete od poslovnih planova. Sve dok imate jasnu sliku o tome šta želite da ostvarite, možete se nadati uspehu. Spremni ste da učinite skoro sve za partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu dominaciju. U sjajnoj ste formi.

Lav

Intelektualne sposobnosti biće presudne u proceni poslovne prilike koja će vam se nudi. Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pružaju podršku. Imate utisak da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vas. Ipak, potrudite se da zadržite dobro raspoloženje. Poradite na imunitetu.

Devica

U želji da ostvarite dobre poslovne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni uspeha ili šireg odjeka među saradnicima. Partnera zbunjujete kontrastima u reakcijama, čestim promenama mišljenja i raspoloženja. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.

Vaga

Pazite na informacije koje vam mogu skratiti put do uspeha. Mnogo očekujete od Lava sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme. Zadovoljstvo koje osećate pored određene osobe može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše granice. Uživajte u društvu osobe koja vam prija.

Škorpija

Stalo vam je da budete zapaženi i u tom smislu koristite najjače adute koji su vam na raspolaganju. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću uspevate da ga ubedite. Svesno koristite svoj šarm. Bavite se sportom.

Strelac

Ne želite da bilo ko menja vašu poslovnu orijentaciju niti da upravlja vašim planovima. Ostvarujete zacrtano bez obzira na različite komplikacije.
Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže. Međutim, ni sami ne znate pravac u kojem biste krenuli da rešavate probleme u vezi. Poboljšajte fizičku kondiciju.

Jarac

Ponekad u važnim situacijama ne možete da utičete na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad uvek donose bolje rezultate. Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniše savršeno, ali duboko u sebi potiskujete zabrinutost.

Vodolija

Preterano detaljišete ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja. Škorpija vam predlaže nastavak saradnje. Očekujete poziv osobe koja vam je draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu. Ipak budite oprezni i pokušajte da ne mešate posao i emocije. Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

Ribe

Na početku ste novog posla koji bi mogao da bude vrlo uspešan. Učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum. Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije. Uskladite misli sa osećanjima.

Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com