Dnevni horoskop za 22. decembar 2022. Vage, nemojte davati lakomislena obećanja – Ribe, sve ima svoju cenu

|

Ovan

Ljubav: Ako dobijate »loš signal«, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri proceni svojih poslovnih mogućnosti. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Bik

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Posao: Osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, suočavate se sa problemom nerazumevanja po pitanju zajedničkih prioriteta. Posao: Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali, Vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas uznemiravaju.

Lav

Ljubav: Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta. Posao: Izbegavajte nepotreban rizik na koji Vas nagovaraju određeni saradnici. Ne možete da promenite sadašnje uslove u svoju korist. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima, koji pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Devica

Ljubav: Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor. Posao: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši, ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Posao: Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se dobro organizujete. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Jarac

Ljubav: Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na zdraviji način života.

Vodolija

Ljubav: Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Posao: Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Ribe

Ljubav: Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Posao: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.