Dnevni horoskop za 17. mart 2023. Device, okanite se vašeg poslovnog plana – Vodolije se svesno zavaravaju

|

Ovan

Ljubav: Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik

Ljubav: Razmislite na koji način treba da privučete nečiju pažnju ili da animirate jednu osobu. Upotrebite oprobani »recept«. Posao: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška, prikupite neophodne informacije. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Blizanci

Ljubav: Partner se žali na Vašu učestalu rasejanost ili zaboravnost. Ispravite na vreme svoje propuste. Posao: Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Rak

Ljubav: Potrudite se da poštujete dogovor koji imate sa partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice« koje otkrivaju nečije namere. Posao: Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Posao: Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da ulepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje rešenje. Stoga, nemojte zatvarati oči pred činjenicama. Zdravlje: Važno je da neko uživa u Vašem prisustvu i da se raduje Vašim idejama.

Vaga

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Prihvatite kompromis. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Kompromis je dobro rešenje pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Posao: Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite autoritet u odlučujućem trenutku. Zdravlje: Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas uznemiravaju.

Strelac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumevanja. Posao: Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite sta je pravi povod. Negde ste zatajili. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, kao dobra relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama. Posao: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Ribe

Ljubav: Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što Vam nalaže savest. Nema razloga da osećate krivicu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija.