Đaci se sa ekskurzija vraćaju gladni i razočarani: “Konobar nije hteo da nam da ni čašu vode”

|

Đaci u Srbiji par godina nisu imali prilike da sa drugovima idu na izlete i ekskurzije, te su se uželeli putovanja. Sada, kada je su ekskurzije omogućene, oni se sa istih vraćaju nezadovoljni zbog usluge koje su tamo dobili.

“Bilo mi je super na izletu kada su u pitanju drugari, jako lepo smo se družili, ali hrana je bila užasna. Za ručak smo dobili komad preprženog tvrdog mesa i bajati pire krompir, to uopšte nije moglo da se jede”, ispričala je devojčica petog razreda jedne od osnovnih škola u Beogradu, koja je sa odeljenjem bila na jednodnvenom izletu u Novom Sadu i dodala:

“Ne samo što je ručak bio bajat i neukusan već je i osoblje restorana bilo je jako neljubazno. Kada smo zamolili da nam daju čašu vode jer smo žedni, konobar je drsko odgovorio da nas ima previše i da nemaju oni toliko vode”, tvrdi razočarana devojčica.

Devojčica još kaže da bi ostala gladna da joj majka za putovanje nije spakovala sendviče i grickalice.

Inače, roditelji za ovu vrstu jednodnevnih izleta koji podrazumevaju samo ručak i prevoz, treba da izdvoje oko 3.500 dinara.

Majka pomenute devojčice je takođe nezadovoljna i besna.

“Za ovaj novac složićete se deca bi trebalo da dobiju barem pristojan ručak, ali je nekome očigledno stalo da na đacima zaradi i ostvari makismalan profit. To nije u redu, meni je samo žao što je dete bilo gladno”, razočarana je majka.

Izvor: kurir.rs