“Diskvalifikujte Hrvatsku”: Predstavnici “Evrovizije” iz komšiluka izazvali burne reakcije na mrežama, evo šta im zameraju (VIDEO)

|

Nakon pobede riječke grupe Let 3 na “Dori” odmah su počeli komentari na račun njihove pobede. Osim gledalaca iz hrvatske, i strani obožavaoci Eurosonga ispratili su hrvatski izbor za pesmu Evrovizije. Društvena mreža Tviter preplavljena je komentarima, ali nisu svi pozitivni.

Dobar deo ljubitelja Evrovizije smatra da Let 3 treba da se diskvalifikuje sa ovogodišnjeg takmičenja Eurosonga.

“Želim Hrvatskoj nula bodova na Eurosongu”, “Šta nije u redu s vama?”, “Odmah diskvalifikujte Hrvatsku ili barem njihovu pesmu”, “Je li Hrvatska namerno pokušava da sabotira svoje šanse na Eurosongu?”, “Hrvati, šta ste to napravili? Ako se ovo kvalifikuje u finale, biću jako uznemiren”, “Nova godina, novi neprolazak Hrvatske u finale”, “Druge države se barem potrude”, samo su neke od kritika.

Bilo je i onih koji su oduševljeni pesmom sa kojom Hrvatska ide u Liverpul na Eurosong.

“Pesma se obrušava na Lukašenka i Putina. Obožavam”, “Ovo je najbolja pesma koju Hrvatska šalje na Eurosong u zadnjih nekoliko godina”, “Najjača pesma Hrvatske u poslednjih nekoliko godina”, “Hrvatska će pobediti na Eurosongu”, “Jasno je da Eurosong više nije muzičko takmičenje. Politika je. Zato Hrvatska ima šanse da dođe u top 5”, kažu gledaoci.

Podsetimo, Let 3 je juče pobedio na Dori s pesmom “Mama ŠČ”! Ukupno su imali 279 bodova, a drugoplasirane Harmonija disonance 155 bodova.

Izvor: kurir.rs