Dimitrov grcao u suzama, a Noletov džentlmenski potez oduševio sve: Otkrio šta je rekao Bugarinu pre davanja izjave

|

Novak Đoković osvojio je Masters u Parizu po sedmi put, pošto je sa 2:0 slavio protiv Grigora Dimitrova u finalu Završnog Mastersa u Parizu.

Nakon meča, Novak je analizirao duel protiv Grigora Dimitrova:

“Neverovatno. Da budem sposoban to da osvojim posle tako teških uslova i situacija u ovoj nedelji. S ozirom na okolnosti i izazove i izazove koje sam imao. Mislim da je ovo jedna od najznačajnijih pobeda u ovoj kategoriji. Praktično sam se vratio tri puta sa ivice poraza. Zapravo, četvrtak, petak i subota sam jako blizu bio da iizgubim, ali sam uspeo da trijumfujem. Ostaeo je bez gasa na kraju, i ja takođe, ali sam uspeo da pornađem snage da pobedim. Još jedna velika pobeda za mene. Na taj način, pobeda je još slađa”, rekao je on.

Novak je otkrio i šta je rekao Dimitrovu na kraju meča.

“Ja sam bio u ovim situacijama ranije. Toliko šuta sam gubio finale. Blagosloven sam što sam pobedio više finala nego to sam izugubio. Nadam se da će uspeti da nastavi da igra na visokom nivou i osvaja velike trunire”.

Nakon meča, Dimitrov je ostao uplakan da sedi na svojoj stolici, prekrio je glavu peškirom, a onda je počeo da grca u suzama, naročito zato što je imao veoma dobar turnir gde je izbacio i neke od favorita.

Novak je video Dimitrova kako plače, a onda je pre davanja izjave prišao Dimitrovu kako bi ga zagrlio i utešio i po ko zna koji put pokazao koliki je džentlmen.

Izvor: telegraf.rs