Deca su njegova najveća sreća – Siniša Mali je otac troje dece, a sport voli isto koliko i muziku

|

Ministar finansija u Vladi Srbije, Siniša Mali, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a pored toga ima još čitav niz interesovanja. Malo je poznato da je završio i muzičku školu.

“Gitara je moja velika ljubav još od srednjoškolskih dana. Imao sam bend sa nekoliko drugara, nastupali smo po celom gradu, čak smo imali i publiku. Tek sam nedavno, posle više od dvadeset godina, ponovo uzeo gitaru u ruke. Posle nekoliko dana sviranja dobio sam žuljeve. Izgleda da su me pregazile godine”, našalio se ministar na svoj račun, i dodao:

“Sport je lek za stres. Obožavam da trčim i to uglavnom radim na stazi na Adi Ciganliji ili na Košutnjaku”, kaže Mali.

Kad nije zauzet poslovnim obavezama, Siniša Mali je u društvu svoje dece.

“Vozimo bicikl, šetamo se Kalemegdanom… Trudim se da vreme koje provodimo zajedno bude kvalitetno i da im iznova smišljam zanimljive aktivnosti. Često idemo u pozorište i bioskop, tako da znam sve dečje filmove i predstave. Igramo se sa našim psom Pufnicom, vodimo je u park i šetamo se sa njom”, priča ministar.

Svako dete je priča za sebe, a osobenosti svojih mališana ministar Mali sveo je na nekoliko rečenica.

“Teodor voli da diskutuje i deli svoje mišljenje. Veoma je zreo i pre nego što bilo šta uradi dobro razmisli. Mlađi Viktor nema strpljenja ni za šta, ali je izuzetno pametan, pogotovo kada je reč o stvarima koje ga interesuju, kao što je matematika. Najmlađa Lola zrelija je od obojice i imam utisak da uvek bude po njenom iako odrasta uz dva starija brata”, otkrio je Siniša Mali.

Izvor: hellomagazin.rs