Dankinoj majci oduzet telefon – Na poligraf ne može iz jednog razloga: Roditelji odgovaraju na sledeća pitanja

|

Otac i majka nestale Danke Ilić (2) nalaze se u policiji u Boru gde odgovaraju na niz pitanja koji su potrebni inspektorima kako bi što pre saznali gde je dete nestalo, saznaje “Telegraf.rs” .

Kako saznajemo, policija u slučajevima nestanka deteta ispituje roditelje i postavlja im sledeća pitanja:

Da li su poslednjih dana dobijali čudne pozive i poruke; Da li su primetili njima nepoznate osobe blizu kuće; Da li ih je neko i ko kontaktirao putem društvenih mreža; Da li su njih dvoje imali probleme i nesporazume u braku;
U kakvim su odnosima sa komšijama i prijateljima.

“Majka je policiji rekla da je sa dvoje dece došla u Bansko Polje kako bi se malo igrala. Da je u jednom trenutku okrenula se ka sinu da da vodu, a da već narednog nije bila pored nje. Tvrdi da je nakon nekoliko minuta pozvala policiju i prijavila nestanak. Međutim, nejasno je kako je tako malo dete za svega nekoliko minuta nestalo iz njenog videokruga. Da li je devojčica i ranije imala naviku da nestane, kakva je u odnosu sa ljudima”, kaže sagovornik Telegrafa.

Otac i majka dvogodišnje devojčice proveli su nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah posle iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju.

Policija je uzela i snimke sa kamera da bi se utvrdilo ko je u kom trenutku prolazio pored kuće Ilića u kojoj ne žive već dolaze povremeno.

Izvor: telegraf.rs