Danas je zimska kratkodnevnica, zamislite želju: 4 znaka Zodijaka čeka velika sreća – Energija se menja

|

Danas je zimska kratkodnevnica, poseban dan u godini koji nosi novu energiju. Jedna od aktivnosti koju astrolozi preporučuju za danas je pisanje namera. Napišite svoju nameru ili želju na list papira, a onda se fokusirajte u mislima na godinu pred vama, na korake koji vas čekaju na tom putovanju, na sve okolnosti i vaše mogućnosti. Zamislite kao da se želja već ostvarila, ovo će u vama podstaći pozitivne vibracije i motivisati vas da se borite za ono što želite.

Zimska kratkodnevnica najviše će uticati na kardinalne znakove, a među njima su Ovan, Rak, Vaga i Jarac.

Ovan

21. decembra Sunce se pomera u vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti i naglašava vašu želju da uspete na poslovom planu. Zimska kratkodnevica je pravo vreme da zasučete rukave i krenete na posao. Budite sigurni da ćete dobro iskoristiti porast produktivnosti. Kao ambiciozni vatreni znak Zodijaka, uvek tražite svoj naredni poduhvat, a kako se kardinalna sezona ponovo kreće, osećaćete se opremljeni neophodnim alatima da ostvarite svoje velike radne ciljeve pre nego što počne 2023.godina.

Rak

Bićete željni da sastavite plan u vezi sa vašim romantičnim vezama i partnerstvom. Vi ste neko ko se više vodi emocijama umesto logikom, ali ova sezona vas poziva da na svoje veze gledate realnije. Ako su vaše namere da se više bavite društvenim aktivnostima ili da zajedno razgovarate sa partnerom o budućnosti, ova sezona će za vas sigurno biti neverovatno produktivna. Vođenje svojim osećanjima je za divljenje, ali ova sezona će vam omogućiti da zamislite stabilan put napred na drugačiji način.

Vaga

21. decembra Sunce se pomera u vašu četvrtu kuću doma i porodice, označavajući zvanični početak zime i naglašavajući vaše obaveze i odgovornosti na privatnom planu. Imate tendenciju da date prioritet okupljanju ljudi, a kako zima dođe, pomerićete ovaj fokus na porodičnu dinamiku. Dobra stavr je što ćete tokom prazničnih dana pomoći nekom članu porodice. Želećete maksimalno da u živate u udobnosti svog doma tokom praznika.

Jarac

Zimska kratkodnevica će doneti Sunce u vašu prvu kuću ličnog identiteta. Ovaj period vas poziva da preobrazite neke od svojih ličnih ciljeva pre nove godine, tako da ne oklevajte da ovu prazničnu sezonu učinite radosnom. Vi ste neko kome je uspeh na prvom mestu a kako se godina bliži kraju, bićete nestrpljivi da započnete projekte koji zahtevaju dosta discipline i rutine. Brinete se pod malim pritiskom, ali pod zimskom kratkodnevicom možete i kamenje da pretvorite u dijamante.

Izvor: stil.kurir.rs