Danas je Jovana najsrećnija žena na svetu – Ostvarila najveću želju, pa čestitala samoj sebi: “Bravo Jovana, carice”

|

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić uvek obaveštava javnost o privatnim dešavanjima u svom životu, pa je i danas sa svima koji je prate na društvenim mrežama podelila za nju veoma bitan događaj u životu.

Naime, Jovana je dobila ključeve od stana i konačno ima svoj krov nad glavom u kojem će živeti sa ćerkom Leom. Dugo je čekala na ovaj trenutak i pohvalila se na Instagramu da je ponosna vlasnica stana u Beogradu, što je nešto o čemu mnogi sanjaju.

Jovana je objavila fotografiju ključeva u ruci i na stori i na “zid”, a fotografije prati tekst

“Hvala ti! Opet na rođenje Svetog Vasilija Ostroškog. Tada sam dobila da vodim jutarnji program davne 2019. Danas, ovo! Velika stvar. Ja sam u životu ulagala samo u prave vrednosti. Temeljne! Ponosna sam na sebe! Bravo, Jovana, carice!”.

Voditeljka nije navela u kom delu grada poseduje nekretninu, ali sudeći prema njenoj objavi, stan nije dobila od muškarca. Inače, u javnosti je daleko odjeknula Jovanina izjava o muškarcima i novcu.

“Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi ‘roleks’, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, ‘roleks’ i najnoviji automobil. Izvini, neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu!”, izjavila je Jovana Jeremić nedavno.

Izvor: mondo.rs