Da li je sve bila samo farsa? Aleksandra i Car kao stranci nakon finala: Svako se uputio na svoju stranu (FOTO)

|

Ove, čini se, poslednje sezone rijaliti programa Zadruga, pobedu je odnela Aleksandra Nikolić, koja se nekoliko dana pred superfinale verila sa svojim izabranikom Filipom Carem. I dok su njihovi fanovi očekivali da verenici budu nerazdvojni, napolju je usledila sasvim drugačija situacija.

Naime, Aleksandra se posle finala zaputila sa majkom Slovenkom u stan i razdvojila se od Filipa Cara, dok je on otišao sa ocem i sestrom. Ovaj potez mnogima je bio čudan, jer niko nije očekivao da će se tako brzo razdvojiti, naročito sada kada su vereni.

Pobednica nije krila sreću zbog plasmana u “Zadruzi”.

“Preplavljena sam emocijama! Majka me je grlila, ne znam više ni šta mi je rekla… (smeh) Pokušavali su da me ospore na raznorazne načine. Narod me je nagradio. Svadba sa Filipom? Moramo da se dogovorilo kad će”, pričala je Aleksandra sa osmehom na licu, pa spomenula majku Slovenku i bivšeg dečka Dejana Dragojevića, pobednika prethodne sezone “Zadruge”.

“Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću”, istakla je Aleks.

Izvor: pulsonline.rs