Cucu su dugo povezivali sa Šabanom, sada je udata i ima dete: Pevačica konačno pokazala supruga

|

Pevačicu Ivonu Negovanović Cucu javnost je upoznala zbog navodne emotivne veze sa Šabanom Šaulićem, na osnovu čega se pojavila u rijalitiju Farma, a godinama unazad nismo imali prilike da je vidimo u javnosti.

Cuca je danas u srećnom braku, udala se u septembru 2020. godine, a sada je na društvenim mrežama objavila fotografije sa suprugom. Njih dvoje imaju i zajedničko dete.

Cuca je svojevremeno ispričala koliko joj je Šaban značio u životu.

“On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega. Imali smo sličnu narav i mentalitet”, rekla je Cuca svojevremeno i otkrila:

“Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, želela sam da idemo na skrivena i mirna mesta. Volim da sedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on voleo. Leta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca”, ispričala je tada Ivona Negovanović Cuca.

Izvor: espreso.co.rs