Čovek kupio junetinu u poznatom marketu – Kad je otvorio šokirao se kakvu boju ima: “Sve je to zbog nemarnih kupaca”

|

Pojedini kupci žale se kako je meso koje kupe pokvareno iako je u roku, dok drugi smatraju da je to zato što mnogi potrošači ne zatvore frižider gde ovi proizvodi stoje.

Jedan Beograđanin je kupio meso u poznatom trgovinskom lancu, ali je nakon otvaranja video da je meso poprimilo čudnu crnu boju.

“Juneće meso. Evo je slika gde je meso crno, a u roku trajanja je. Večeras kupljeno”, navodi Beograđanin, a njegova poruka i fotografije mesa objavljene su na storiju Instagram stranice “Serbialive Beograd”.

U komentaru se javio jedan korisnik pomenute mreže i objasnio da mnogi kupci ne zatvaraju frižidere, te da se zato meso brže kvari.

“Pre neki dan sam bio u toj prodavnici i išao za ljudima i zatvarao frižider za njima kao da radim tamo, ali izluđuju me oni koji otvore friz i ne umeju da ga zatvore i posle se neko ovako pita zašto je nešto pokvareno, normalno da jeste kada je narod takav”, objasnio je on.

Dodao je da kupci često ovako kvarljivu robu ostave u odeljku voća ili sokova ako se prodomisle tokom kupovine, te prođe izvesno vreme dok radnici to vrate na mesto.

“Takva namirnica na sobnoj temperaturi može da se pokvari, a da se ne vidi dok se ne otvori pakovanje. Takav smo narod. Ne branim tog trgovca čak nikakav stav nemam prema njima”, zaključio je on.

Izvor: kurir.rs